Elvis Brajković (Foto: Hns)

Sport

Ovo ime, vrlo znano u svijetu nogometa zasigurno će doprinijeti uzlaznoj putanji pazinskog nogometa, priopćeno je putem facebook objave NK Pazinka Pazin.

Napišite komentar (0 Komentara)

Pobjeda protiv Dubrovnika 72 : 38,naša ekipa Dječaka se plasirala među najboljih 8 u Hrvatskoj

Sport

Nakon odluke Stožera, "brzinskim" omogućavanjem odigravanja utakmica po kup sustavu seniorske druge lige i kvalifikacija za prvu ligu, Pazinci su pobjedom nad Stojom (ispadanjem Pule 1981 iz prve lige) trenutno preuzeli primat najbolje seniorske košarkaške istarske ekipe, priopćili su iz KK Pazin.

Napišite komentar (0 Komentara)

Pobjednici će imat priliku u Splitu družit se i natjecati s vršnjacima iz cijele Hrvatske

Sport

Plazma Sportske igre mladih i grad Pazin ugostili su Telemach Dan sporta koji se održao u ponedjeljak na Gradskom stadionu.

Napišite komentar (0 Komentara)

Za izgradnju i opremanje pomoćnog nogometnog igrališta osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 3,5 milijuna kuna, te je izgradnju sufinanciralo Ministarstvo turizma i sporta, Nogometni savez županije Istarske uz Pazin sport d.o.o.

Sport

„Projekt pomoćnog nogometnog igrališta od strateške je vrijednosti za Grad Pazin, Pazin sport d.o.o., sportske udruge, sve korisnike i građane koji već koriste sportske sadržaje Grada kao i sve buduće korisnike“, započeo je 10. svibnja svoje obraćanje prisutnima gradonačelnik Grada Pazina, Renato Krulčić.

Napišite komentar (0 Komentara)

Ubrzo nakon oslobođenja Pazina, 6. svibnja 1945. nastavilo se igrati nogomet

Sport

Na današnji dan, 10. svibnja 1949. održana je Osnivačka skupština Športskog društva Pazin – Societa sportiva Pisino. Održana je u Narodnom domu, a prisustvovalo joj je stotinjak građana. Udruga je prozvana Športsko društvo Pazin – Societa sportiva Pisino, a boja zastave je bila modro-bijela.

Napišite komentar (0 Komentara)

(Foto: Ilustracija)

Sport

Zanimljiva se je utakmica jučer odigrala u Medulinu, u kojoj je pazinski trećeligaš u posljednjim minutama osigurao prolaz u četvrtfinale Kupa Istre.

Napišite komentar (0 Komentara)

Miletić očekuje nastup na Europskom prvenstvu, na kojem će nastupiti Hrvatska nakon šest godina pauze

Sport

Pazinka Lea Miletić, koja nastupa za ekipu Piešťanské Čajky ipak je na kraju okitila se titulom viceprvakinje Slovačke.

Napišite komentar (1 Komentar)

Ovogodišnje obilježavanje Svjetskog dana zdravlja naglašava ustavno načelo „uživanje najvišeg mogućeg zdravstvenog standarda jedno od temeljnih prava svakog čovjeka bez obzira na rasu, vjeru, političko uvjerenje, ekonomski ili socijalni status.“

Sport

Grad Pazin ove godine obilježio je Svjetski dan zdravlja na aktivan i zanimljiv način – naime, službeno je otvoren „Pazinski đir“.

Napišite komentar (3 Komentara)

U Školsko-gradskoj sportskoj dvorani – polivalentnoj dvorani, uz epidemiološke mjere, održano javno potpisivanje Ugovora za sufinanciranje u sportu Grada Pazina za 2021. godinu.

Sport

Ove godine Grad Pazin dodijelit će 620.000,00 kuna sportskim udrugama i klubovima za redovne aktivnosti, te još 25.000,00 kuna za održavanje 24 sportske manifestacije na području Grada Pazina.

Napišite komentar (0 Komentara)

Pazinka je pred 1500 gledatelja odigrala odličnu utakmicu

Sport

Na današnji dan 1990. godine u Pazinu je odigrana prijateljska utakmica između Pazinke i Dinama.

Napišite komentar (0 Komentara)

Kalendar

Komentari