(Foto: Ilustracija)

Sport

Zanimljiva se je utakmica jučer odigrala u Medulinu, u kojoj je pazinski trećeligaš u posljednjim minutama osigurao prolaz u četvrtfinale Kupa Istre.

Napišite komentar (0 Komentara)

Miletić očekuje nastup na Europskom prvenstvu, na kojem će nastupiti Hrvatska nakon šest godina pauze

Sport

Pazinka Lea Miletić, koja nastupa za ekipu Piešťanské Čajky ipak je na kraju okitila se titulom viceprvakinje Slovačke.

Napišite komentar (0 Komentara)

Ovogodišnje obilježavanje Svjetskog dana zdravlja naglašava ustavno načelo „uživanje najvišeg mogućeg zdravstvenog standarda jedno od temeljnih prava svakog čovjeka bez obzira na rasu, vjeru, političko uvjerenje, ekonomski ili socijalni status.“

Sport

Grad Pazin ove godine obilježio je Svjetski dan zdravlja na aktivan i zanimljiv način – naime, službeno je otvoren „Pazinski đir“.

Napišite komentar (3 Komentara)

U Školsko-gradskoj sportskoj dvorani – polivalentnoj dvorani, uz epidemiološke mjere, održano javno potpisivanje Ugovora za sufinanciranje u sportu Grada Pazina za 2021. godinu.

Sport

Ove godine Grad Pazin dodijelit će 620.000,00 kuna sportskim udrugama i klubovima za redovne aktivnosti, te još 25.000,00 kuna za održavanje 24 sportske manifestacije na području Grada Pazina.

Napišite komentar (0 Komentara)

Pazinka je pred 1500 gledatelja odigrala odličnu utakmicu

Sport

Na današnji dan 1990. godine u Pazinu je odigrana prijateljska utakmica između Pazinke i Dinama.

Napišite komentar (0 Komentara)

Lea Miletić s kadetima KK Pazin

Sport

Nakon šest godina seniorska ženska reprezentacija Hrvatske pobjedom u Rigi u Latviji izborila je plasman na Europskom prvenstvu pobjedom 80:66 nad Njemačkom.

Veliki udio u pobjedi dale su Porečanka Ivana Dojkić i Pazinka Lea Miletić. Ivana je kao playmaker igrala svih 40 minuta vukla tempo igre u oba pravca i dala najveći doprinos pobjedi ekipe uz posebni naglasak na 7 zadnjih koševa na utakmici s ukupno 23 koša, 7 skokova i 6 asistencija.

Lea je u 27,52 minute provedene na terenu dala sebe u vraćanju u utakmicu sjajnim prodorom, koš prekršajem te tricom u razdoblju povrata reprezentacije u igru jer su Njemice na početku pobjegle na 21:9. Uz 10 koševa, Lea Miletić imala je i pet skokova i jednu asistenciju. 

Napišite komentar (0 Komentara)

10 novih Puma lopti Psv Eindhovena (Foto: Facebook)

Sport

„Bogatstvo svakog kluba je omladinski pogon a posebno je bogatstvo kada se nekadašnji klinci koji su bili dio tog omladinskog pogona sjete svojih početaka i odluče pomoći svom klubu“, stoji u Facebook objavi NK Pazinke – Pazin.

Napišite komentar (0 Komentara)

Na potpisivanju ugovora u pazinskoj Školsko-gradskoj sportskoj dvorani

Sport

Pazinski gradonačelnik Renato Krulčić potpisao je s  trgovačkim društvom Pazin sport i Zajednicom sportskih udruga Grada Pazina 1,7 milijuna kuna vrijedne ugovore o sufinanciranju programa javnih potreba u sportu Grada Pazina za 2021. Godinu. Potpisivanje je održano 26. siječnja u  Školsko-gradskoj sportskoj dvorani.

Napišite komentar (0 Komentara)

Privremeno se zaustavljaju sve aktivnosti u svim kategorijama kluba

Sport

Napišite komentar (0 Komentara)

Vito Turković, Josip Đurić Vadinjof i Melita Smolica

Sport

Napišite komentar (0 Komentara)

Kalendar

Komentari