Pomlađivanje stranke: Vedran Ivančić novi predsjednik pazinskog IDS-a

Vedran Ivančić

Politika

Vedran Ivančić novi je predsjednik Gradske podružnice IDS-a Pazin, odlučeno je jednoglasno na Izbornoj skupštini podružnice 30. srpnja.

Vedran Ivančić novi je predsjednik Gradske podružnice IDS-a Pazin, odlučeno je jednoglasno na Izbornoj skupštini podružnice 30. srpnja.

Za članove predsjedništva izabrani su: Marko Antolović, Matej Baf,  Marko Breščić, Martin Čotar, Ivan Filiplić, Vladimir Krulčić, Damir Milanović, Felician Putinja, Ivan Rigo i Željka Nefat.

Novoizabrani predsjednik GP IDS-a Pazin, Vedran Ivančić, zahvalio se prisutnim članovima na ukazanom povjerenju te istaknuo kako će mu biti cilj unaprijediti i poboljšati rad pazinskog IDS-a, čime bi se dodatno ojačala, ali i pomladila pozicija IDS-a u Pazinu te kako će zasigurno uz potporu starijih članova i suradnju novoizabranog predsjedništva prihvatiti buduće izazove.

Novoizabrani predsjednik predstavio je program rada pazinskog IDS-a za razdoblje 2021. – 2025. godine, te je posebno istaknuo kako se zalaže za pojačani rad na formiranju ogranaka IDS-a po mjesnim odborima, edukaciju svih zainteresiranih članica i članova, a posebice mlađih, raznim oblicima suradnje sa tijelima IDS-a i drugim podružnicama, pojačanom aktivnošću u humanitarnom radu, pojačanoj komunikaciji sa Klubom žena IDS-a Pazinštine i Klubom mladih IDS-a Pazinštine, ali i na produbljenju i osnaživanju suradnje sa koalicijskim partnerima.

- U slijedeće četiri godine intenzivno ćemo raditi na proširenju i pomlađivanju članstva, te ćemo i dalje ustrajati na transparentnost i otvorenosti naše organizacije, s ciljem da dodatno približimo politiku grada svim Pazincima i Pazinkama.  

Nadalje, Ivančić se zahvalio svom prethodniku Davoru Slokoviću kazavši kako su njegovi rezultati itekako vidljivi. - Učinjeno je puno u proteklom razdoblju, a danas je IDS Pazin izuzetno složna, zdrava i proaktivna organizacija, u kojoj vlada entuzijazam i želja za doprinos i promjenama u cjelokupnoj zajednici.

Prethodni predsjednik pazinske podružnice IDS-a Davor Sloković zahvalio se svima na snažnoj podršci tijekom prošlog mandata te je čestitao novom predsjedniku poželjevši mu puno uspjeha u radu. Sloković je dodao kako je ponosan što je realizirana većina programa IDS-a za Grad Pazin te je naposljetku izrazio kako će uvijek biti tu za novo izabrano predsjedništvo te na raspolaganju svojim iskustvom doprinijeti razvoju Pazina.

Naposljetku, na Izbornoj skupštini pazinskog IDS-a podržane su sljedeće kandidature: Renato Krulčić kao kandidat za predsjednika Zajednicu podružnice IDS-a Pazinštine, Igor Merlić za člana Predsjedništva IDS-a, te Robi Zgrablić za Garantni odbor IDS-a.

Kalendar