Ove subote vaterpolo turnir na Zarečkom krovu

Turnir će se održati uz poštivanje svih protuepidemijskih mjera te uz maksimalnu brigu o okolišu

Kamo danas

Centar za mlade „Alarm“ poziva sve zainteresirane da se, u subotu, 15. kolovoza, pridruže ovogodišnjem vaterpolo turniru.

Osim samog turnira, posjetitelji se mogu prijaviti za najbolji skok, a za najmlađe i one koji se tako osjećaju, održat će se natjecanje u bacanju žabica. Uz vodene aktivnosti, ljudi mogu uživati u kupanju, odbojci, društvenim igrama te kupiti majice, posebno izrađene za pazinski vaterpolo u iznosu od 40 kn.

Ekipe za vaterpolo, skakači i bacači žabica mogu se prijaviti do sat vremena prije turnira, a kotizacija za vaterpolo ekipe je 100 kuna. U ekipi za vaterpolo može biti minimalno 6 članova.

Za sve prijave, upite, želje i poruke, javite se na Facebook stranicu Centra za mlade „Alarm“ Pazin, na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na broj: 0989972090 (Lucija).

Turnir će se održati uz poštivanje svih protuepidemijskih mjera te uz maksimalnu brigu o okolišu. Događaj je financiran sredstvima Grada Pazina iz redovnog programa udruge, uz pomoć donacija privatnih poduzetnika iz Pazina i okolice.


Program:

10,30 – 11,00 – prijave ekipa
12,00 – početak turnira
13,00 – pauza za ručak
16,00 – polufinale vaterpola
17,00 – natjecanje u skokovima i žabicama
18,00 – finale vaterpola
19,00 – proglašenje pobjednika i dodjela medalja
Kalendar

Komentari