Turistička zajednica tijekom srpnja i kolovoza organizira besplatne razglede

Četvrtkom u 18 sati na rasporedu će biti razgled Svetog Petra u Šumi, Tinjana i Kringe

Kamo danas

TZ  središnje  Istre  (TZSI) tijekom  mjeseca  srpnja  i  kolovoza  organizirat  će besplatne  obilaske Pićna  i Gračišća, Pazina, Svetog Lovreča te Svetog Petra u Šumi, Tinjana i Kringe i njihovih znamenitosti.

TZ  središnje  Istre  (TZSI) tijekom  mjeseca  srpnja  i  kolovoza  organizirat  će besplatne  obilaske Pićna  i Gračišća, Pazina, Svetog Lovreča te Svetog Petra u Šumi, Tinjana i Kringe i njihovih znamenitosti.

Besplatni razgledi odvijat će se tijekom srpnja i kolovoza na hrvatskom i engleskom jeziku u pratnji licenciranog turističkog vodiča za Istarsku županiju. Svakog ponedjeljka s početkom u 18 sati odvijat će se razgled Pićna i Gračišća. Okupljanje je u Pićnu, u parku ispred kapele sv. Roka, a nakon razgledavanja Pićna, sudionici će se vlastitim automobilima odvesti do Gračišća, gdje slijedi nastavak vođenogobilaska navedenog mjesta.

Svakog utorka s početkom u 10:30 sati odvijat će se razgled Pazina, uz okupljanje na Šetalištu Pazinske gimnazije, ispred Spomen doma. Mogućeje posjetiti i Muzej Grada Pazina i Etnografski muzej Istre u Pazinskom Kaštelu, uz nadoplatu od 15,00 kn po osobi. Srijedom u 18 sati održavat će se razgled Svetog Lovreča.

Okupljanje i susret s vodičem predviđeno je na parkiralištu u Istarskoj ulici, ispred caffe bara Dom. Četvrtkom u 18 sati na rasporedu će biti razgled Svetog Petra u Šumi, Tinjana i Kringe. Okupljanje će biti ispred Pavlinskog samostana u Svetom Petru u Šumi, a potom će se sudionici vlastitim automobilima odvesti do Tinjana i Kringe, gdje slijedi nastavak vođenogobilaska navedenih mjesta.

Rezervacija mjesta je obavezna putem kontakata turističke agencije Contineo: +385 52 621 045 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Razgledi će biti organizirani i održani vodeći računa o svim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite poštujući potreban razmak i sve epidemiološke mjere. Minimalan broj sudionikaza održavanje razgleda je četiri osobe.

Kalendar

Komentari