Čuvanje djece, rođendani, strani jezici: U Pazinu se otvara Montessori centar

Ingrid Baxa, vlasnica novog Montessori centra „Mali princ” odgajateljica je s dvadesetogodišnjim iskustvom u radu s djecom

Vijesti

"Moje zvanje za mene je poziv, svakodnevna prilika za suradnju, usmjeravanje i poučavanje, zajedno s roditeljima koji su moji najvjerniji suradnici te pomažu u sretnom odrastanju mojih malih prijatelja”, poruka je to koju šalje Ingrid Baxa, vlasnica novog Montessori centra „Mali princ”.
Naime, u Pazinu svoja vrata otvara obrt za dnevnu skrb djece,igru i učenje kroz specijalizirane programe i stručne odgajatelje.

Odgajateljica s dugogodišnjim iskustvom

Ingrid Baxa, koja već dvadeset godina radi kao odgajateljica, certificirana je AMI Montessori odgajateljica i NTC učiteljica. Specijalizaciju Montessori pedagogije završila je u Italiji gdje je stekla zvanje Montessori odgajateljice i terapeutkinje u radu s djecom s teškoćama.
Neizmjerno sam ponosna što kroz ovakav način rada, uz Montessori metodu i NTC sistem učenja, kroz razne aktivnosti, poticaje i situacije, naša djeca izrastaju u sretne i kvalitetne ljude", ističe Baxa.

Proslave rođendana, sportske aktivnosti i učenje stranih jezika

Centar nudi cjelodnevno čuvanje do deset sati dnevno s Montesssori pristupom i NTC sistemom učenja. U centru će raditi dvije odgajateljice s višegodišnjim iskustvom uz rad u malim grupama do 12 djece. U ponudi će, navodi Baxa, biti i čuvanje djece u popodnevnim satima uz individualan pristup svakom djetetu.
U ugodnoj i toploj atmosferi prostora organizirat će se proslave dječjih rođendana, razne sportske aktivnosti te učenje stranih jezika”, kaže ingrid Baxa i ističe kako su prednosti Montessori programa i NTC sistema učenja kvalitetna metodologija koja jamči rezultate i uspješno obrazovanje.


Kalendar

Komentari