Pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i proračun Maja Stranić Grah i pazinski gradonačelnik Renato Krulčić

Vijesti

Brošura Proračun u malom za 2021. godinu predstavlja sažetak temeljnog financijskog dokumenta Grada Pazina. Brošura je namijenjena svim građanima Grada Pazina kao i svoj zainteresiranoj javnosti, kojima je često proračunski dokument kakav donosi Gradsko vijeće preopširan i nerazumljiv.

Napišite komentar (0 Komentara)

(Foto: Ilustracija)

Vijesti

I ove se godine Grad Pazin priključio nacionalnoj kampanji kolektivne sadnje drveća „Zasadi stablo ne budi Panj“ koja će se odvijati od 1. do 7. ožujka 2021. diljem Lijepe naše, u cilju ozelenjivanja gradskih životnih sredina i poticanja brige za okoliš.

Napišite komentar (0 Komentara)

Renato Krulčić sa suradnicima primio predstavnike najslušanijeg radija u Istri i najboljeg radija u Hrvatskoj za 2021.

Vijesti

Pazinski Radio Istra dobitnik je najveće hrvatske medijske nagrade Zlatni studio, u kategoriji najbolja radijska postaja, koju dodjeljuje Jutarnji list.

Napišite komentar (0 Komentara)

Zahvaljujući glasovima svojih vjernih slušatelja Radio Istra je osvojila prestižnu medijsku nagradu Zlatni studio koju Jutarnji list dodjeljuje u 19 kategorija.

Napišite komentar (0 Komentara)

(Foto: Radio Istra)

Vijesti

Radio Istra je u utrci za najveću medijsku nagradu u Hrvatskoj osvojila Zlatni studio Jutarnjeg lista u kategoriji najbolje radijske postaje.

Napišite komentar (1 Komentar)

Humanitarnu pomoć koju prikupljaju najvećim dijelom odnosi se na prikupljanje građevinskog materijala

Vijesti

Dečki iz navijačke skupine „Plava legija“ iz Pazina, kontinuirano prikupljaju i pomažu stanovnicima potresom razrušene Banovine.

Napišite komentar (0 Komentara)

U novouređenom objektu i spavaonicama biti omogućen istovremeni boravak za maksimalno 37 djece, a tijekom godine predviđa se boravak od 185 djece (Foto: Pazin.hr)

Vijesti

U velikoj dvorani Udruženja obrtnika Poreč 15. veljače dodijeljene su Odluke o odabiru projekata temeljem LAGUR natječaja Lokalne razvojne strategije u ribarstvu za Mjeru 7. pod nazivom: Promicanje ribarstvene, akvakulturne i pomorske baštine te Mjeru 2. pod nazivom Ulaganja u prodajna mjesta, kušaone i nabava vozila za proizvode ribarstva i akvakulture s jedinstvenim vizualnim identitetom, u ukupnom iznosu od 10.973.870 kuna.

Napišite komentar (0 Komentara)

S potpisivanja ugovora o WiFi4EU

Vijesti

U velikoj vijećnici Grada Pazina 10. veljače potpisan je ugovor o nabavi opreme, instalaciji i održavanju pristupnih točaka za javni bežični Internet na području Grada Pazina u sklopu inicijative Europske komisije WiFi4EU.

Napišite komentar (0 Komentara)

Autoklub “Pazin” na Stanici za tehnički pregled vozila, Vrtlišće 3/1, Pazin uvodi novo radno vrijeme od ponedjeljka, 08. veljače 2021. godine.

Napišite komentar (0 Komentara)

Javna rasprava o Nacrtu Plana upravljanja trajat će od 15. veljače do 19. ožujka 2021. godine

Vijesti

Na temelju Odluke o upućivanju Nacrta Plana upravljanja područjem ekološke mreže i Značajnim krajobrazom – Pazinski potok i Pazinski ponor u javnu raspravu, Javna ustanova „Natura Histrica” objavljuje Javnu raspravu o Nacrtu Plana upravljanja područjem ekološke mreže i značajnim krajobrazomPazinski potok i Pazinski ponor.

Napišite komentar (0 Komentara)

Kalendar

Komentari