Polaganju vijenca prisustvovali su predstavnici udruga, političkih stranaka, obrane, policije i drugih javnih institucija

Vijesti

U povodu Dana antifašističke borbe delegacija Grada Pazina predvođena gradonačelnicom Suzanom Jašić, položila je vijenac na spomenik u Parku narodnog ustanka. 

Napišite komentar (0 Komentara)

Stefani Mogorović

Vijesti

Djelovalo je kao igra, ali kako je vrijeme prolazilo i kako su se mijenjali kartinzi primjereni mojem uzrastu, postajalo je sve jasnije da povezanost mene i tih malih, meni omiljenih automobila, nije samo neki prolazni hir, neka trenutna fora - djevojčica, a vozi karting..., piše Novi list.

Napišite komentar (0 Komentara)

Na prijemu su nastupili učenici iz Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin, Pazinskog kolegija klasične gimnazije i Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile.

Vijesti

Grad Pazin kontinuirano ulaže u programe odgoja i obrazovanja te obogaćuje program novim aktivnostima s ciljem obuhvata što većeg broja djece i podizanja kvalitete rada u odgojno-obrazovnom procesu.

Napišite komentar (0 Komentara)

S prve konferencije za novinare nove gradonačelnice Suzane Jašić

Vijesti

Gradonačelnica Pazina Suzana Jašić i zamjenik Dragan Družeta održali su 17. lipnja konferenciju za medije o svojih prvih deset dana provedenih na novoj dužnosti.

Napišite komentar (0 Komentara)

Ovogodišnji festival (27. - 31. srpnja) počinje proslavljenim dokumentarcem Lovci na tartufe

Vijesti

Motovun Film Festival smjestio se u srcu zemlje tartufa – Motovunska šuma glasovito je nalazište dragocjenog gomolja, a njegov okus i miris nerijetko je razlog koji putnike vodi u dolinu rijeke Mirne.

Napišite komentar (0 Komentara)

Zarečki krov još nije očišćen

Vijesti

Približava se kraj školske godine, te molimo sve učenike da se prilikom proslava koje prate završetak školske godine pridržavaju sljedećih smjernica:  zbog nedavnog urušavanja kamenih blokova i zemlje u području Zarečkog krova, pozivamo Vas na oprez, poručuju iz grada pazina.

Napišite komentar (0 Komentara)

Što o svemu kažu gosti iz Muenchena i vlasnica kuće pogledajte u prilogu HRT-a

Vijesti

"Booking je i ove godine odličan i vjerujem da će Središnja Istra opet biti apsolutni hit ljeta", kazala je Sanja Kantaruti iz Turističke zajednice Središnje Istre.

Napišite komentar (0 Komentara)

Mole se građani da se ne približavaju zoni odrona i ne koriste stazu dok se ista ne sanira

Vijesti

U blizini Pazinskog potoka u blizini Zarečkog krova došlo je do odrona kamenih blokova i zemlje. Uslijed povećane količine padalina u proteklom razdoblju koje su uzrokovale odrone, Grad Pazin je početkom tjedna izašao na teren i dokumentirao zatečeno stanje.

Napišite komentar (0 Komentara)

Cilj projekta je bio stvaranje poticajnog okruženja za mlade na području Grada Pazina kroz unapređenje kompetencija osoba koje rade s mladima i zaposlenih unutar gradske uprave s ciljem donošenja i provođenja Lokalnog programa djelovanja za mlade 2021-2025.

Vijesti

U pazinskoj gradsko-školskoj sportskoj dvorani 8. lipnja održan je centralni dio projekta „Pazi(n) mladi!: jačanje dijaloga između mladih i donositelja odluka na lokalnoj razini“ na kojem je 15-ak mladih razmjenjivalo ideje, prijedloge, preporuke i mišljenja.

Napišite komentar (0 Komentara)

Kutije su prije svega namijenjene poduzetnicima, ustanovama, ali i iznajmljivačima jer je zamišljena da predstavlja gastronomski poklon paket

Vijesti

Grad Pazin poznat je po čitavom nizu eno-gastronomskih proizvoda, koji predstavljaju tradiciju Pazina u njegovoj kuhinji.

Napišite komentar (0 Komentara)

Kalendar

Komentari