Pazinka osvojila U15 turnir "Rujanske svečanosti"

Pobjednička ekipa (Foto: Facebook)

Sport

U Pazinu je u četvrtak 1. listopada,održan trokut turnir kategorije U-15 na kojem su sudjelovale momčadi Istre Pula, Buja i domaće Pazinke. U prvom susretu Pazinka je savladala Buje dok je u drugom susretu Istra Pula bila bolja od Buja.

U zadnjem susretu Pazinka i Istra su odigrali 2:2 nakon čega su domaćini bili uspješniji u jedanaestercima te slavili rezultatom 5:4. Nakon završetka turnira održana je podjela pehara za sve momčadi te priznanja za najbolje pojedince. Za najboljeg golmana proglašen je Petar Matijašić iz Pazinke, najbolji strijelac je Boutabout Antony Lorence iz Istre Pula dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Karlo Šaina iz Pazinke.

Osim predstavnika NK Pazinke podjelu je uveličao i gradonačelnik Pazina Renato Krulčić koji je izrazio zadovoljstvo turnirom i pozvao ekipe da se na istom mjestu nađu i sljedeće godine. Zahvala svim ekipama na sudjelovanju te hvala Silviji Budak koja je odsudila cijeli turnir. Čestitke još jednom našim dečkima te našem novom treneru Denisu Madunoviću na osvojenom turniru. (Izvor: Facebook NK ''Pazinka - Pazin'')

Kalendar

Komentari