Krulčić primio predstavnike pazinskih ustanova

Gradonačelnik Pazina Renato Krulčić održao je 14. prosinca božićno- novogodišnji prijem za predstavnike pazinskih ustanova: ustanova odgoja i obrazovanja, ustanova u kulturi, ustanova u sportu te socijalno- zdravstvenih ustanova.

Ostalo

Gradonačelnik Pazina Renato Krulčić održao je 14. prosinca božićno- novogodišnji prijem za predstavnike pazinskih ustanova: ustanova odgoja i obrazovanja, ustanova u kulturi, ustanova u sportu te socijalno- zdravstvenih ustanova.

U pozdravnom govoru gradonačelnik je iznio sažet prikaz aktivnosti u 2020. godini i naznačio planove Grada Pazina za 2021. godinu. Tako je naglasio kako je puno projekta realizirano, usprkos pandemiji koronavirusa, od kojih su najznačajniji rekonstrukcija vrtića, zatvaranje svih odlagališta te zamjena rasvjete, a početkom 2021. godine očekuje se dovršetak uređenja prometnice u ulici Štefanije Ravnić te dovršetak izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta, ali i početak uređenja Trga Velikana kao i početak gradnje Doma za starije, kao najvećeg kapitalnog projekta, a čija se realizacija čeka već dugi niz godina.

Na kraju se Krulčić zahvalio svima na dobroj i kvalitetnoj suradnji tokom godine te uputio čestitke povodom nadolazećih blagdana.

Kalendar

Komentari