Viceprvakinja u Croatia kupu Nina Fakin osvojit će vas ovog ljeta osebujnim glasom

Nina Fakin (Foto: PR)

Ostalo

Nina Fakin istarska je pjevačica osebujnog glasa koji ju čini prepoznatljivom. Iako već ima iskustva na istarskoj sceni, "Ljetni snovi" prva je pjesma s kojom se predstavlja široj publici, piše Dnevnik.hr.

Njezin talent prepoznala je i Hrvatska vojska pa je tako nastupala uz rame simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske. Ninina posebnost je ta što uz ljubav prema glazbi gaji i ljubav prema konjima te je tako 2019. u sklopu Hrvatske reprezentacije nastupila na svjetskom prvenstvu daljinskog jahanju u Italiji. Najbolje se osjeća kad povezuje te dvije ljubavi, a to je i postigla pjesmom Galop na MIK-u.

Uz glazbenu ekipu autora Brune Krajcara za glazbu, Daniela Načinovića za tekst te Janoša Fehera za aranžman, ova je pjesma ugledala danje svjetlo. Video spot i njegov scenarij, režiju i montažu zaslužni su Alen Horvatić i Mario Damjanović.

Pjesma "Ljetni snovi" govori o mladoj ljetnoj ljubavi koja bez obzira na izazove današnjeg vremena ostaje jaka i neraskidiva. Ljetne boje, more, ljubav i sentimentalnost glavni su epiteti koji opisuju ovu pjesmu.

 

Kalendar

Komentari