Ciklus je namijenjen samosvjesnim ženama koje žele osobno rasti kroz rad u interaktivnim grupama do 12 polaznica

Ostalo

Tematski ciklus osobnog rasta žena naziva ŽENE – MAJKE – BOGINJE u organizaciji Terminusa, suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Pazin održat će se, ukoliko to epidemiološka situacija bude dozvolila, 29. travnja, 6. svibnja i 13. svibnja, od 17 do 20 sati.

Napišite komentar (0 Komentara)

Dušica Hoban (foto: Index/Facebook)

Ostalo

U posljednjih šest godina hrvatski istraživač i poduzetnik Aco Momčilović bio je jedan od organizatora Meetinga G2, poslovne konferencije za hrvatsku dijasporu.

Napišite komentar (0 Komentara)

Auro Domus svoje poslovnice ima i u Pazinu, gdje se nalaze na adresi 25.rujna 2. (PROMO)

Ostalo

Izdašne isplate u gotovini, odmah i na licu mjesta, razlog su zbog čega stanovnici Pazina, ali i ljudi diljem Hrvatske, vole koristiti uslugu otkupa zlata, otkrili su iz tvrtke Auro Domus, najveće hrvatske kompanije specijalizirane za trgovinu plemenitim metalima.

Napišite komentar (0 Komentara)

Tijekom 1952./53. zasađeno je drveće, ukrasno grmlje i uređene su ošljunčane staze koje se većim dijelom koriste još danas

Ostalo

Rekonstrukcijom i uređenjem Parka velikana ovaj zeleni prostor u središtu Pazina prelazi u sjećanja. Park će se, kažu, urediti tako da će se unutar postojećeg ambijenta i vrijednog biljnog fonda, koji će se očuvati u većoj mjeri, postaviti i novi kvalitetniji sadržaji.

Napišite komentar (0 Komentara)

Klaudio Žigante

Ostalo

Umro je Klaudio Žigante (1940.-2021.) priopćeno je iz Grada Poreča.

Napišite komentar (1 Komentar)

Tko je god imao priliku poslušati Alda kako svira (bas)klarinet i klavir uvjerio se da je riječ o pravom virtuozu

Ostalo

Pazinjan Aldo Foško, akademski je jazz glazbenik i učitelj iza kojeg su desetogodišnji rad i pet diskografskih izdanja.

Napišite komentar (0 Komentara)

Ilustracija s propagandnog letka Antuna Tuhtana

Ostalo

Lanjskog travnja istarski med dobio je kao „Istarski med“ nacionalnu oznaku izvornosti u Hrvatskoj i Sloveniji, koje su pokrenule i postupak njegova kandidiranja za europsku oznaku izvornosti.

Napišite komentar (0 Komentara)

Tim CRO8: Melissa Rabar i Tena Zovak

Ostalo

Dvadeset petogodišnja Melissa Rabar iz Gologorice, kreativna je mlada autorica čiji se crteži i ilustracije nose na odjeći, otiskuju kao naljepnice na automobilu, daruju kao čestitke ili pozivnice, prilagođene svakakvim događajima.

Napišite komentar (1 Komentar)

Gradonačelnik Renato Krulčić sa zaposlenicama gradske uprave (Foto: Gradonačelnik.hr)

Ostalo

Portal Gradonačelnik.hr proveo je istraživanje o zastupljenosti žena u gradskim upravama hrvatskih gradova, a podaci koje su prikupili iz 70-ak gradova pokazuju kako žene čine barem polovicu zaposlenih u 60 gradova, u njih 17 udio žena premašuje 70 posto, a u tri grada Varaždinskim Toplicama, Svetoj Nedelji i Ozlju, žene čine preko 80 posto zaposlenih u gradskoj upravi, dok su u 16 gradova čelne funkcije u gradskim upravnim odjelima su isključivo ženske.

Napišite komentar (1 Komentar)

Jedan prosječni otkup zlata može kućni budžet „podebljati“ za solidnih 2.500 kuna (Promo)

Ostalo

Klijent Auro Domusa bez puno očekivanja došao je na besplatnu procjenu vidjeti koliko bi dobio za staru narukvicu. Iznos ga je šokirao i omogućio mu da okrene novi list u životu!

Napišite komentar (0 Komentara)

Kalendar

Komentari